The Fact About فواید چای نعناع That No One Is Suggesting
The Fact About فواید چای نعناع That No One Is Suggesting
Blog Article
آدرس: اصفهان، چادگان، روستای علی عرب، خیابان نور، کوچه شیخ مفید، پلاک
نعناع یک گیاه با طبع گرم و خشک است که خواص دارویی بسیار زیادی دارد و مصرف آن به شیوههای مختلف مثل: خشک، تازه، اسانس، دمکرده، پودر و... امکان پذیر است. نعناع خواص بسیار زیادی دارد و شما میتوانید با استفاده آن بهصورت دمنوش تمامی خواص آن را به بدن خود هدایت کنید.
دمنوش نعناع فلفلی یک انتخاب ایده آل قبل از خواب است زیرا به طور طبیعی بدون کافئین می باشد.
خانه وبلاگ مقالههای آموزشی آشپزی خواص دمنوش نعناع آشپزی خواص دمنوش نعناع
در مطالعه ای دیگر بوییدن روغن نعناع فلفلی حافظه و هوشیاری را بهبود می بخشد.
می توان از مخلوط پنج گرم نعناع خشک و نیم لیتر آب نیز استفاده کرد. زیاده روی و مصرف پشت سر هم آن مضر است.
خواص: طبیعت آن، معتدل و در بابونه های صحرایی به سمت گرم و خشک است.
وقتی مریض می شوید، گاهی حالت تهوع به شما دست می دهد. یک مطالعه روی خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی منتا پیپریتا توسط دکتر راجیندر سینگ و همکارانش نشان داد که نعنا و روغن آن می تواند در پزشکی سنتی برای درمان تهوع به کار رود.
از دمنوش نعناع و عسل میتوان بهعنوان معجونی بینظیر و پرخاصیت یاد کرد. ترکیب نعناع و عسل سبب تقویت معده و پاکسازی روده میشود.
مصرف دم نوش نعناع به دلیل خواص ضدعفونی کنندگی آن،می تواند برای رفع عفونت ها موثر عمل کند.البته در صورتی که شدت عفونت زیاد است بهتر است برای درمان به پزشک مراجعه کنید.
دمنوش نعناع فلفلی ممکن است سطح انرژی را بهبود بخشد و خستگی روزانه را کاهش دهد.
سنبل طیب هم با طبیعت گرمی که دارد؛ ضد قولنج و اسپاسم های عضلانی و ???? ????? ????? ?? ???? ??? مفید در درمان تشنج و صرع بوده؛ قوه باه (میل جنسی) را نیز تقویت می کند.
دیدگاه ها دمنوش نعناع یا چای نعنا، دمنوش گیاهی است که از برگ های نعنا تهیه می شود و کاربردهای پزشکی زیادی دارد و در تمام دنیا، نه فقط بخاطر مزه ی فوق العاده اش، بلکه بخاطر مصارف درمانی آن طرفداران زیادی دارد. عطر منتول (نعنای خشک) این چای برای خیلی از افراد جذاب است و این عطر باعث شده این چای جزء یکی از محبوب ترین انواع چای در جهان باشد.
طرز تهیه: یک مشت بزرگ زیرفون به یک مشت به لیمو+ دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم و ملایم، حدود یک ساعت بجوشد، سپس با شعله غیر مستقیم دم بکشد.